Šlehané bifteky

Střední
Ingredience
Mleté maso 300 g
Brambory 2 ks
Žloutek 2 ks
Bílek 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso smícháme s najemno nastrouhanými bramborami, přidáme 2 žloutky, utřený česnek, sůl, pepř a majoránku.
Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi.
Na rozpálený tuk nabíráme směs lžičkou a upravujeme ji na placičky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Šlehané bifteky

Komentáře

  1. Iva Rácová   09.09.2007 | 19:47 | reagovat |

    výborné :-))

  2. luckymili   10.07.2006 | 21:53 | reagovat |

    Už jsem něco podobného ochutnala, je to chutné, levné a rychlé a prosím, zapomeňte na další koření, někdy, jak se říká, je v jednoduchosti síla.

  3. Aninka   10.07.2006 | 21:06 | reagovat |

    To je taky dobrý jídlo,už po přečtení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web