Šlehané bifteky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g mleté maso
    • 2
      ks brambory
    • 2
      ks žloutek
    • 4
      ks bílek
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s najemno nastrouhanými bramborami, přidáme 2 žloutky, utřený česnek, sůl, pepř a majoránku.
2
Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi.
3
Na rozpálený tuk nabíráme směs lžičkou a upravujeme ji na placičky.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Iva Rácová
    Iva Rácová |

    9. 9. 2007 19:47

    výborné :-))

  • luckymili
    luckymili |

    10. 7. 2006 21:53

    Už jsem něco podobného ochutnala, je to chutné, levné a rychlé a prosím, zapomeňte na další koření, někdy, jak se říká, je v jednoduchosti síla.

  • Aninka
    Aninka |

    10. 7. 2006 21:06

    To je taky dobrý jídlo,už po přečtení.