Šlehané bifteky

Střední
Ingredience
Mleté maso 300 g
Brambory 2 ks
Žloutek 2 ks
Bílek 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso smícháme s najemno nastrouhanými bramborami, přidáme 2 žloutky, utřený česnek, sůl, pepř a majoránku.
Ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme ho do směsi.
Na rozpálený tuk nabíráme směs lžičkou a upravujeme ji na placičky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Šlehané bifteky

Komentáře

  1. Iva Rácová   09.09.2007 | 19:47 | reagovat |

    výborné :-))

  2. luckymili   10.07.2006 | 21:53 | reagovat |

    Už jsem něco podobného ochutnala, je to chutné, levné a rychlé a prosím, zapomeňte na další koření, někdy, jak se říká, je v jednoduchosti síla.

  3. Aninka   10.07.2006 | 21:06 | reagovat |

    To je taky dobrý jídlo,už po přečtení.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web