Autor:

Šlehaná bábovka

Střední
Ingredience
Cukr 250 g
Hrubá mouka 250 g
Máslo 150 g
Vejce 6 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Vanilkový cukr 1 balíček
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáváme střídavě cukr a žloutky, pak směs s moukou smíchanou se solamylem, vanilkovým cukrem a nakonec lehce vmícháme rozpuštěné máslo.
Pokud chceme mít bábovku barevnou vmícháme do poslední čtvrtiny těsta 2 lžíce kakaa a vlijeme na těsto, které už máme ve formě.
Pečeme asi 3/4 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Šlehaná bábovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web