Autor:

Šlehaná bábovka

Střední
Ingredience
Cukr 250 g
Hrubá mouka 250 g
Máslo 150 g
Vejce 6 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Vanilkový cukr 1 balíček
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáváme střídavě cukr a žloutky, pak směs s moukou smíchanou se solamylem, vanilkovým cukrem a nakonec lehce vmícháme rozpuštěné máslo.
Pokud chceme mít bábovku barevnou vmícháme do poslední čtvrtiny těsta 2 lžíce kakaa a vlijeme na těsto, které už máme ve formě.
Pečeme asi 3/4 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: Šlehaná bábovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web