Autor:

Šlehačkové brambory II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Brambory 1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Kuře
jako příloha
 

Postup přípravy:

Brambory rozkrájené na plátky mírně povaříme. Poskládáme do pekáče, posolíme, zalijeme smetanou ke šlehání a pečeme dokud smetana ke šlehání není do zlatova.
Výborné! Vhodné i jako příloha ke „šlehačkovému kuřeti“ které se může péct s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Dýně Dýně - dobrota i dekorace Články z

Komentáře k receptu: Šlehačkové brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web