Šlehačková buchta II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g cukr krystal
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 5
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme cukr, vejce a vanilkový cukr. Přidáme mouku, šlehačku, prášek do pečiva a kakao. Všechno dobře promícháme a upečeme.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    16. 3. 2008 21:32

    Také znám, akorát dávám 250 g hl. mouky a 250 g cukru. Používám také jako bábovku, nebo naleju na střední plech a po vychladnutí mírně pokapu rumem-lze i bez rumu, a potřu meruňkovou zavařeninou a posypu strouhanými ořechy. Dobrá změna!

  • Eliška Macajová
    Eliška Macajová |

    16. 3. 2008 21:32

    Také znám, akorát dávám 250 g hl. mouky a 250 g cukru. Používám také jako bábovku, nebo naleju na střední plech a po vychladnutí mírně pokapu rumem-lze i bez rumu, a potřu meruňkovou zavařeninou a posypu strouhanými ořechy. Dobrá změna!

  • Ostružina Lesní
    Ostružina Lesní |

    16. 3. 2008 12:43

    Takhle dělám bábovku, kakaem obarvím jen půl těsta a přidám rozinky nebo kandovanou pomeračovou kůru . Neškodí ani trochu rumu do těstal