Autor:

Šlehačková bábovka II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 300 g
Cukr krupice 200 g
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 4 ks
Šlehačka 1 ks
Prášek do pečiva 1/2 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Žloutky vymíchat s cukrem do pěny, přidat ostatní suroviny a nakonec vmíchat ušlehané bílky. Rychlovka, když návštěva klepe na dveře. Samozřejmě se může obarvit polovina kakaem.
Super je dát do srnčího hřbetu, je toho víc.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Šlehačková bábovka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web