Autor:

Sledi v zelenině

Snadné
Ingredience
Sleďě 1 kg
Cibule
velká
2 ks
Rajčata
velká
2 ks
Fazolové lusky
zelené
200 g
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
zelená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kuchané sledě zbavíme ocásků a hlaviček, stáhneme kůži a naskládáme do máslem vymaštěného pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sekanou cibulí, oloupanými nakrájenými rajčaty a pokrájenými zelenými lusky. Pokapene rozpuštěným máslem a posypeme sekanou petrželkou.

Pečeme ve vyhřáté trobě asi 20-30 minut. Jako příloha je dobrá bageta nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Sledi v zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web