Autor:

Sledi v zelenině

Snadné
Ingredience
Sleďě 1 kg
Cibule
velká
2 ks
Rajčata
velká
2 ks
Fazolové lusky
zelené
200 g
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
zelená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kuchané sledě zbavíme ocásků a hlaviček, stáhneme kůži a naskládáme do máslem vymaštěného pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sekanou cibulí, oloupanými nakrájenými rajčaty a pokrájenými zelenými lusky. Pokapene rozpuštěným máslem a posypeme sekanou petrželkou.

Pečeme ve vyhřáté trobě asi 20-30 minut. Jako příloha je dobrá bageta nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Sledi v zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web