Autor:

Sledi v zelenině

Snadné
Ingredience
Sleďě 1 kg
Cibule
velká
2 ks
Rajčata
velká
2 ks
Fazolové lusky
zelené
200 g
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
zelená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kuchané sledě zbavíme ocásků a hlaviček, stáhneme kůži a naskládáme do máslem vymaštěného pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sekanou cibulí, oloupanými nakrájenými rajčaty a pokrájenými zelenými lusky. Pokapene rozpuštěným máslem a posypeme sekanou petrželkou.

Pečeme ve vyhřáté trobě asi 20-30 minut. Jako příloha je dobrá bageta nebo brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Sledi v zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web