Autor:

Sledi nadívaní houbami

60 minut PT0H60M
Obtížné
Ingredience
Čerstvých sleďů 500 g
Houska z předešlého dne 1 ks
Mléko 1 sklenice
Sušené houby 40 g
Cibule 2 ks
Rostlinný olej 1/3 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce
Strouhanka 1/2 sklenice
Hladká mouka 3 lžíce
Sledi nadívaní houbami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Sledě vykucháme, očistíme, odstraníme páteř a kosti. Několikrát je opláchneme studenou vodou, zalijeme mlékem a necháme 24 hodin odležet. Houby opláchneme, zalijeme malým množstvím vody, uvaříme, scedíme (vývar si ponecháme) a nadrobno nakrájíme. Housku namočíme ve vývaru z hub a dobře vymačkáme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme na kostičky nakrájenou cinbuli, přidáme houby a vymačkanou housku, osolíme, opepříme, zamícháme a několik minut smažíme. Sledě vyjmeme z mléka necháme okapat, osolíme, do každého vložíme houbovou nádivku. Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, sledě zaprášíme moukou, obalíme ve vejci a ve strouhance. Smažíme dorůžova 3-4 minuty z každé strany. Podáváme s bramborami a salátem ze syrové zeleniny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Sledi nadívaní houbami

Komentáře

  1. Anonymous   28.11.2010 | 23:18 | reagovat |

    Zajímavý recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka! Daniela Drtinová: Jak zvládá rozchody a kteří muži se jí bojí? Sledujte Nej ženy Česka!
Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web