Sledi marinovaní

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks sleďě
    • 200
      ml voda
    • 3
      lžíce ocet
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • pepř celý
    • 1
      ks bobkový list
    • 2
      ks nové koření
    • tymián na špičku nože
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem zalijeme sledě, přiklopíme a necháme den uležet.
2
Druhý den sledě vyjmeme a upravíme na misku. Podáváme studené, obložené červeným zelím a cibulí.
Zařazení: Maso Chuťovky Rybí Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.