Slaný štrůdl V.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • listové těsto
    • šunkový salám
    • anglická slanina
    • plátkový sýr
    • nákládané žampiony
    • nakládané kapie
    • česnek
    • kečup - jemný
    • majoránka
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Necháme okapat žampiony a pak je osmaheneme na pánvi. Listové těsto vyválíme na slabší placku. Potřeme tukem a kečupem až ke krajům a přidáme rozdrcený česnek. Pak těsto zdobíme na střídačku salámem a anglickou slaninou, když je to celé pokryté, tak na to navrstvíme kapie a žampiony, posypeme majoránkou nebo oregánem, osolíme, opepříme a překryjeme plátkovým sýrem a zabalíme jako štrůdl. Vložíme na plech s pečícím papírem a potřeme rozkvedlaným vejcem. Pečeme, dokud těsto nezačne červenat.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.