Autor:

Slaný štrůdl V.

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Šunkový salám  
Anglická slanina  
Plátkový sýr  
Nákládané žampiony  
Nakládané kapie  
Česnek  
Kečup - jemný  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Necháme okapat žampiony a pak je osmaheneme na pánvi. Listové těsto vyválíme na slabší placku. Potřeme tukem a kečupem až ke krajům a přidáme rozdrcený česnek. Pak těsto zdobíme na střídačku salámem a anglickou slaninou, když je to celé pokryté, tak na to navrstvíme kapie a žampiony, posypeme majoránkou nebo oregánem, osolíme, opepříme a překryjeme plátkovým sýrem a zabalíme jako štrůdl. Vložíme na plech s pečícím papírem a potřeme rozkvedlaným vejcem. Pečeme, dokud těsto nezačne červenat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Slaný štrůdl V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web