Autor:

Slaný štrůdl V.

Střední
Ingredience
Listové těsto  
Šunkový salám  
Anglická slanina  
Plátkový sýr  
Nákládané žampiony  
Nakládané kapie  
Česnek  
Kečup - jemný  
Majoránka  
Sůl  
Pepř mletý  
Tuk  
Vejce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Necháme okapat žampiony a pak je osmaheneme na pánvi. Listové těsto vyválíme na slabší placku. Potřeme tukem a kečupem až ke krajům a přidáme rozdrcený česnek. Pak těsto zdobíme na střídačku salámem a anglickou slaninou, když je to celé pokryté, tak na to navrstvíme kapie a žampiony, posypeme majoránkou nebo oregánem, osolíme, opepříme a překryjeme plátkovým sýrem a zabalíme jako štrůdl. Vložíme na plech s pečícím papírem a potřeme rozkvedlaným vejcem. Pečeme, dokud těsto nezačne červenat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Slaný štrůdl V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web