Autor:

Slaný štrůdl II.

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Moravské uzené
nebo jiné uzené
250 g
Rohlík 4 ks
Mléko 1 dl
Eidam sýr 250 g
Vejce 6 ks
Petrželka  

Postup přípravy:

Nakrájíme 4 rohlíky na kostičky, zalijeme mlékem. Přidáme 4 natvrdo uvařená vejce, na kostičky nakrájený eidam a uzené. Přikrájíme petrželku a do celého rozmícháme jedno syrové vejce.

Rozválíme listové těsto jako na štrůdl a naplníme ho touto směsí - vyjde na 2 šišky. Potřeme žloutkem a dáme péci do trouby asi na 200 °C, stačí 20 minut. Podle toho jak Vám peče trouba. Až vršek, potřený žloutkem, mírně zhnědne - vytahujte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Slaný štrůdl II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web