Autor:

Slaný štrůdl II.

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 balíček
Moravské uzené
nebo jiné uzené
250 g
Rohlík 4 ks
Mléko 1 dl
Eidam sýr 250 g
Vejce 6 ks
Petrželka  

Postup přípravy:

Nakrájíme 4 rohlíky na kostičky, zalijeme mlékem. Přidáme 4 natvrdo uvařená vejce, na kostičky nakrájený eidam a uzené. Přikrájíme petrželku a do celého rozmícháme jedno syrové vejce.

Rozválíme listové těsto jako na štrůdl a naplníme ho touto směsí - vyjde na 2 šišky. Potřeme žloutkem a dáme péci do trouby asi na 200 °C, stačí 20 minut. Podle toho jak Vám peče trouba. Až vršek, potřený žloutkem, mírně zhnědne - vytahujte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Slaný štrůdl II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web