Slaná Impossible pie bezlepková, bezmléčná

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek bezlepková směs jizerka
    • 4
      hrnek sojový nápoj natural - instantní (Kočka)
    • 8
      ks vejce
    • 1
      ks tofu
    • 1
      ks šmakoun
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      lžička petrželová nať sušená
    • 2
      lžička majoránka
    • 1
      lžička kmín
    • koření - vega
    • sůl
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě kousky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouku, vejce a sojové mléko ušleháme ručním šlehačem, osolíme, přidáme 2 kávové lžičky sušené petrželové nati, 2 kávové lžičky majoránky, 1 lžičku celého (nebo drceného kmínu) a prošleháme. Pak nalijeme do dvou olejem vymazaných nádob od remosky Originál. Tofu a šmakouna jemně nastrouháme, smícháme s kořením Vega a rozdělíme do obou nádob. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek nadrobno a opět rozdělíme do obou nádob (množství dle vlastní chuti). Poté vyklopíme obsah obou konzerv tuňáka na sítko, necháme okapat, rozmělníme nadrobno a dáme do obou nádob.
2
Nádoby vložíme nezakryté do klasické elektrické trouby doprostřed a pečeme na 180°C až surovina ztuhne a lehce zčervená. Možno i z poloviční dávky.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.