Autor:

Slaná Impossible pie bezlepková, bezmléčná

Střední
Ingredience
Bezlepková směs Jizerka 1 hrnek
Sojový nápoj
natural - instantní (Kočka)
4 hrnek
Vejce 8 ks
Tofu 1 ks
Šmakoun 1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Petrželová nať
sušená
2 lžička
Majoránka 2 lžička
Kmín 1 lžička
Koření - Vega  
Sůl  
Tuňák - ve vlastní šťávě
kousky
2 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Mouku, vejce a sojové mléko ušleháme ručním šlehačem, osolíme, přidáme 2 kávové lžičky sušené petrželové nati, 2 kávové lžičky majoránky, 1 lžičku celého (nebo drceného kmínu) a prošleháme. Pak nalijeme do dvou olejem vymazaných nádob od remosky Originál. Tofu a šmakouna jemně nastrouháme, smícháme s kořením Vega a rozdělíme do obou nádob. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek nadrobno a opět rozdělíme do obou nádob (množství dle vlastní chuti). Poté vyklopíme obsah obou konzerv tuňáka na sítko, necháme okapat, rozmělníme nadrobno a dáme do obou nádob.

Nádoby vložíme nezakryté do klasické elektrické trouby doprostřed a pečeme na 180°C až surovina ztuhne a lehce zčervená. Možno i z poloviční dávky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Slaná Impossible pie bezlepková, bezmléčná

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web