Autor:

Sladký pohankový "Varmuža"

Snadné
Ingredience
Pohanka
lámanka
200 g
Ovoce
jablka, švestky, meruňky
 
Skořice 1 lžíce
Cukr 2 lžíce
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Pohanku uvaříme dle návodu. Pekáček vymažeme máslem, dáme vrstvu uvařené pohanky, na ní naklademe ovoce, pocukrujeme, posypeme skořicí a polijeme máslem. Dáme zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sendvič se slaninou a volským okem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Sladký pohankový "Varmuža"

Komentáře

  1. Hedvika   10.01.2007 | 17:08 | reagovat |

    Lenko,ona pohanka je zvláštní a musíte jí přijít na chuť.Já ji na sladko také nedělám,ale uvařím podle návodu a na pánvi smíchám s osmahnutou zeleninou,dochutím nějakou vegetkou a mám z toho pohankové rizoto.Doplním rajčátkem atd. To nám i chutná a říkáme si,jak budeme zdraví.Ale na sladko,hm,to taky ne.

  2. Lenka Tůmová   10.01.2007 | 16:41 | reagovat |

    No nevím...možná by pomohlo uvařit pohanku v mléce, jestli se to vůbec dá, nebo ji alespoň nesolit při vaření...Při pečení jsem ji totiž vůbec nemohla dochutit a výsledek opravdu nic moc...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web