Autor:

Sladký bílý chleb

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 1/2 kg
Sunarka 25 g
Umělé sladidlo 4 ks
Cukr 25 g
Tuk 25 g
Prášek do pečiva 1/4 lžička
Vanilkový cukr 1/4 lžička
Sůl 1/4 lžička
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Množství pro domácí pekárnu ETA SIESTA. V mléce rozšlehat vajíčko, sacharin, rozehřátý tuk a nalít do pekárny. Pak nasypat mouku smíchanou se sunarem, solí, vanilkovým cukrem, cukrem, kvasnicemi a práškem do pečiva. Nastavit na program sendvič nebo toust. Barva 2.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Sladký bílý chleb

Komentáře

  1. Tereza J.   18.05.2008 | 7:21 | reagovat |

    Ivetka, mne sa osvedčilo do každého chleba, bez ohľadu nato, z akej je múky, pridať 2 lyžice sušenej syrovátky. A tú mám doma stále, pretože občas si ju robím, je zdravá. Vyskúšajte:)))

  2. Iveta Janatová   17.05.2008 | 22:51 | reagovat |

    Paní Jano:Mě se zdá,že toho mléka je moc na to množství mouky a myslím si ,že by mohlo stačit i sušené mléko,taky nemám doma dítě na sunaru.Pane Milane::::prosíme o vaše vyjádření.Moc díky.

  3. Jana Wernischova   13.05.2008 | 7:38 | reagovat |

    Kolik že toho mléka? 370 ml asi, zdá se mi. A předpokládám, že postačí obyčejné sušené mléko nebo prášková kávová smetana, nemám-li právě doma dítě na sunaru?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web