Skvělé barbecue špízy v alobalu

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • koření - barbecue od Kotanyi
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • anglická slanina
    • 4
      ks žampiony
    • olej
    • 2
      lžíce pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, zasypeme asi 3/4 sáčkem Barbecue koření a zalijeme trochou oleje. Přidáme 4 stroužky prolisovaného česneku a vše důkladně promícháme. Takto naložené maso necháme v ledničce přes noc, nebo alespoň 2 hodiny uležet.
2
Všechny ostatní přísady nakrájíme na malé plátky, žampiony na čtvrtky nebo půlky (podle velikosti žampionů) a rozdělíme na 4 díly. Střídavě vše napichujeme na špíz, např. cibule, slanina, maso, paprika, žampion, maso, cibule, slanina...).
3
Zbytek Barbecue koření smícháme asi se 3 lžícemi oleje, přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku a můžeme přidat 2 lžíce piva. Touto směsí potřeme připravené špízy, dáme na plech, přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 30 minut. Můžeme hned podávat nebo oddělat alobal a nechat chvíli dopéct kůrčičku.
4
Výborné s chlebem, tatarkou a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • ugg bailey button grey
    ugg bailey button grey |

    20. 9. 2013 06:47

    I would like to show my thanks to you for rescuing me from this particular incident. After looking out through the internet and seeing principles which were not powerful, I was thinking my life was gone. Living devoid of the approaches to the issues you have sorted out by way of your entire blog post is a critical case, and ones which could have badly affected my career if I hadn’t noticed your blog. Your own personal understanding and kindness in taking care of all the things was useful. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a subject like this. I can also at this point relish my future. Thanks very much for your expert and results-oriented help. I won’t hesitate to recommend your web page to anybody who wants and needs assistance on this topic. ugg bailey button grey http://www.sentiment-productions.co.uk

  • Andrea
    Andrea |

    16. 3. 2008 16:11

    Je to mňamka:o))

  • Vlasta
    Vlasta |

    13. 3. 2008 12:23

    Tohle není kritika, spís dotaz:Jestli se neco delá v troube, proc se to jmenuje BARBECUE? Jenom proto, ze Kotányi nazval své korení Barbecue? Existuje prece to samé korení na gril, jenomze od jiné firmy.