Autor:

Škvarky

Střední
Ingredience
Sádlo  
Voda  
Mléko  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Část sádla a slaninu pokrájíme ostrým nožem na kostky 1,5-2cm, dáme do hrnce, trochu podlejeme vodou a za častého míchání na mírném ohni vaříme. Když už máme hmotu sklovitou, podlejeme ji sladkým mlékem a vaříme tak dlouho, až škvarky nemají pěknou bledohnědou barvu. Omastek potom scedíme do nádob a škvarky ještě trochu vymačkáme od tuku.

Zbytek sádla rozehřejeme s celou cibulí, ale vyndáme ji hned jak se doosmahne.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Škvarky

Komentáře

  1. Radim Novotný   21.04.2011 | 20:23 | reagovat |

    jasny, skvarky umi pripravit si jen tak kazdyy ;-) . ale zabijacka to je neco jinciho. peknou reportaz z venkovske zabijacky jsem nasel tady:
    http://www.vseovareni.cz/magazin/jitrnice-jelitka-skvarky-a-dalsi-dobroty-navstivil/

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web