Autor:

Škvarkové loupáčky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Sůl 1 lžička
Žloutek 3 ks
Cukr 1 lžička
Mléko
(A podle potřeby)
1 hrnek
Droždí 2 kostka
Škvarky
Mleté
250 g
Sádlo 125 ml
Vejce
A trochu sádla na potření
1 ks
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z mléka, cukru, trochy mouky a kvasnic necháme vzejít kvásek. Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto a dáme vykynout. Pak vyválíme plát ze kterého vykrojíme kruhy, rozdělíme každý na 8 dílků. Každý potřeme rozpuštěným sádlem a stáčíme do rohlíčků.

Rohlíčky klademe na plech potřený olejem a necháme ještě 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a pečeme při 175 °C 20-25 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pizza Pizza jako z Itálie krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Škvarkové loupáčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web