Autor:

Škvarkové loupáčky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 1 kg
Sůl 1 lžička
Žloutek 3 ks
Cukr 1 lžička
Mléko
(A podle potřeby)
1 hrnek
Droždí 2 kostka
Škvarky
Mleté
250 g
Sádlo 125 ml
Vejce
A trochu sádla na potření
1 ks
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Z mléka, cukru, trochy mouky a kvasnic necháme vzejít kvásek. Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto a dáme vykynout. Pak vyválíme plát ze kterého vykrojíme kruhy, rozdělíme každý na 8 dílků. Každý potřeme rozpuštěným sádlem a stáčíme do rohlíčků.

Rohlíčky klademe na plech potřený olejem a necháme ještě 15 minut kynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a pečeme při 175 °C 20-25 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka s koprem Recepty na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Škvarkové loupáčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web