Škvarková pomazánka III.

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • škvarky
    • cibule
    • nakládané okurky
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Škvarky pomeleme na masovém mlýnku, přidáme najemno nakrájenou cibuli a okurku, podle chuti hořčici, sůl, pepř a kmín. Kdo má chuť, může přidat i natvrdo uvařené a nakrájené vejce. Vše dobře promícháme a necháme odstát v chladničce.
2
Podáváme s chlebem nebo na topinkách.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Libča
    Libča |

    10. 11. 2015 14:02

    je moc dobrá jen jsem nedala kmín :-)

  • Pavel Svítok
    Pavel Svítok |

    3. 2. 2008 20:14

    Samozrejme sa tam môžu dávať aj nadrobno nasekané varené vajcia, ale v tom prípade sa musí pomazánka zjesť čím najskôr (vajíčka sa môžu pokaziť). Bez vajec sa to môže v chladničke skladovať dlhšie. Prajem dobrú chuť

  • j
    j |

    17. 1. 2008 10:27

    Je to opravdu skvěla pomazánka, dělame jí už léta.

  • Anonym
    Anonym |

    15. 5. 2007 11:46

    pro zvláčnění tam přiliju i lák z okurek a dám malinko majonézy..a samozřejmě vejce.výborná pomazánka

  • Jarča
    Jarča |

    2. 5. 2007 12:13

    Ještě k tomu všemu přidávám sterilovanou jemně nakrájenou kapii. Krásně to vypadá a moc chutná. Hořčici přidávám dijonskou.

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    26. 4. 2007 19:45

    Pavle, zkus tam dát během mletí ještě asi dvě nebo tři vejce na tvrdo a uvidíš, že to pěkně zjemní chuť této móóc dobré pomazánky.