Autor:

Skřivánci na niti

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 400 g
Cigáro
(tenké klobásy)
200 g
Pepř mletý  
Kysané zelí 500 g
Červená cibule 4 ks
Pivo
světlé
1/2 l
Paprika - sladká  
Sůl  
Skřivánci na niti

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe kysaným zelím, kolečky klobásky a zatočíme roládu. Nakrájíme malé kousky, které upevníme dvojitou nití.

Poklademe na nakrájenou cibuli, vše zalijeme pivem a necháme v chladu zaležet.

Pečeme nepřikryté asi 40 minut v horké troubě bez podlévání.

Podáváme každému několik skřivánků i s nití, kapustou nebo jen brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Skřivánci na niti

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web