Autor:

Skotská vejce

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (může být i vepřový)
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Šunka 4 plátek
Hladká mouka  
Mléko  
Vejce 1 ks
Strouhanka  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Maso naklepeme, opepříme a osolíme. Oloupané natvrdo uvařené vejce zabalíme do plátku šunky a pak do řízku. Upevníme párátkem a obalíme v trojobalu (mouka, vejce rozšlehané s mlékem, strouhanka). Vložíme do rozehřátého tuku a smažíme do zlatova.
Odložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk a vyndáme párátka.
Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými brambory a obložíme zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Skotská vejce

Komentáře

  1. mina kubikova   25.09.2007 | 14:40 | reagovat |

    vrela vdaka.....aj za recept, aj za ignorovanie mojej pravopisnej neznalosti :o)))))

  2. Uzovka   25.09.2007 | 13:19 | reagovat |

    Benediktynska vejce: na opeceny toast se da opecena sunka, na to ztracene (posirovane) vejce a to se prelije holandskou omackou.

  3. mina kubikova   24.09.2007 | 15:58 | reagovat |

    prosim nevie mi niekto vysvetlit ake su to benediktinske vajcia ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web