Autor:

Skopová šórba

Střední
Ingredience
Fazole 200 g
Sůl  
Skopové maso 400 g
Pórek 100 g
Pálivá paprika 1/2 lžička
Kari 1/2 lžička
Bílý jogurt 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole přes noc namočíme. Druhý den je dolijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme na kousky pokrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme pórek nakrájený na kolečka a dochutíme paprikou a kari kořením. Do hotové polévky nakonec můžeme vmíchat jogurt.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Skopová šórba

Komentáře

  1. Sebastian Popescu   06.04.2012 | 22:54 | reagovat | závadný

    Názov pochádza z arabskej kychyne, kde tak isto, ako teraz v Rumunsku, sa volá "čorba" a je to názov pre zeleninovú polievku. Rozhodne neobsahuje fazulu! Obdoba tejto polievky existuje aj v niektorých státoch bývalej Juhoslávie.

  2. Simča S.   06.04.2012 | 20:16 | reagovat | závadný

    Laděnko, z jakého jazyka je to "šórba"? Já totiž znám "čorba", což je v bulharštině polévka, tak mne to zaujalo... Díky, Simča

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web