Sivestrovské nakládané feferonky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: airan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l vinný ocet
    • 350
      g cukr krystal
    • 1
      kg feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ocet zahřát s cukrem (nevařit). Feferonky naskládat do sklenice, zalít studenou marinádou a nechat odstát alespoň týden. K Silvestrovskému ovaru nemají chybu, vyzkoušeno.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hulka.ja
    hulka.ja |

    23. 10. 2012 19:46

    Bomba !!!

  • janule.hrom
    janule.hrom |

    16. 9. 2012 13:43

    Omlouvám se za "nedůvěru", ale vážně do láku nepatří žádná voda? Nebude to moc silný? Recept se mi líbí a mám nějaký super pálivý feferonky, tak bych to nerada pokazila... :-)

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    17. 11. 2005 09:39

    Jeden rok jsem si neobstarala feferonky, tak jsem koupila v Globusu mlete feferonky se soli, 1 kg obycejne papriky, ocistila od seminek, nakrajela podel na 1cm siroke pasy, smichala s mletimy feronami, a zalila tim octem s cukrem. Verte nebo ne, povedli se a zajem byl velky. Neni nad pikantni palive kdyz hrozi Silvestrovske prejidani:-))))