ŠIROKÉ NUDLE (LASAGNE) PO MILÁNSKU

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g nudle
    • 80
      g máslo
    • 100
      g šunka
    • 100
      g žampiony
    • 200
      g rajčata
    • pepř mletý
    • 100
      g sýr čedar strouhaný
    • 1
      lžíce petrželka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Mezitím na rendlíku rozpustíme polovinu dávky másla, přidáme drobně nakrájenou šunku, na plátky nakrájené očištěné žampióny, oloupaná nakrájená rajčata, sůl, pepř a dusíme na mírném ohni do zhoustnutí. Těstoviny upravíme na talíř doprostřed uděláme důlek, do něj nalijeme porci omáčky a vše posypeme strouhaným sýrem, sekanou petrželkou a pokapeme zbylým rozpuštěným máslem.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • majduna
    majduna |

    25. 11. 2011 11:38

    těstoviny upravíme na talíř doprostřed uděláme důlek, do něj nalijeme porci omáčky -coze? zajdete si do italske restaurace,a tomu kdo to kdy jedl,ten svuj recept radeji neservirujte.