Autor:

Silvestrovské fondue

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
dobře odleželá nebo jiné kvalitní minutkové maso
1 kg
Rostlinný olej 1 l
Sůl  
Pepř mletý  
Pikantní omáčky na fondue  
Veka  
Zeleninový salát  
Červené víno  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Nakládané okurky  
Nakládané houby
houbičky
 
Nakládané cibulky  
Strouhaný křen
apod.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Odleželé maso nakrájíme na sousta o hraně asi 2 cm, a to těsně před přípravou, aby zbytečně nepouštělo šťávu. Maso má být suché, osušíme je proto ubrouskem. Nesolíme! Nakrájené maso rozdělíme na talíře.

Olej rozpálíme na sporáku v nádobě na fondue a přeneseme na kahan umístěný uprostřed jídelního stolu. Každý stolovník si napíchne sousto masa a sám si je v tuku opéká (1-2 minuty).

Současně s fondue podáváme na stůl čerstvě mletý pepř, misky s pikantními omáčkami (dipy) a různými pochutinami.

Každý stolovník musí mít před sebou talíř, kde si sousto dochutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Silvestrovské fondue

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web