Autor:

Silvestrovské fondue

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
dobře odleželá nebo jiné kvalitní minutkové maso
1 kg
Rostlinný olej 1 l
Sůl  
Pepř mletý  
Pikantní omáčky na fondue  
Veka  
Zeleninový salát  
Červené víno  
Hořčice  
Kečup - jemný  
Nakládané okurky  
Nakládané houby
houbičky
 
Nakládané cibulky  
Strouhaný křen
apod.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Odleželé maso nakrájíme na sousta o hraně asi 2 cm, a to těsně před přípravou, aby zbytečně nepouštělo šťávu. Maso má být suché, osušíme je proto ubrouskem. Nesolíme! Nakrájené maso rozdělíme na talíře.

Olej rozpálíme na sporáku v nádobě na fondue a přeneseme na kahan umístěný uprostřed jídelního stolu. Každý stolovník si napíchne sousto masa a sám si je v tuku opéká (1-2 minuty).

Současně s fondue podáváme na stůl čerstvě mletý pepř, misky s pikantními omáčkami (dipy) a různými pochutinami.

Každý stolovník musí mít před sebou talíř, kde si sousto dochutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Silvestrovské fondue

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web