Autor:

Ševcovské dukátky

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 150 g
Špek  
Koření na steak  
Grilovací koření  
Olej  
Pepř mletý  
Smetana  
Solamyl (bramborový škrob)  
Podravka
nebo vývar
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku vcelku prošpikujem špekem, posypeme kořením a dáme na rozpálenou pánev s trochou oleje. Smažíme do červena, poté přidáme trochu vývaru nebo vody a dusíme pod pokličkou.

Omáčka: smetanu, barevný pepř, vývar nebo trochu podravky, provaříme a zahustíme solamylem. Maso podáváme nakrájené na kolečka s omáčkou. Příloha: americké brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Ševcovské dukátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web