Autor:

Ševcovské dukátky

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 150 g
Špek  
Koření na steak  
Grilovací koření  
Olej  
Pepř mletý  
Smetana  
Solamyl (bramborový škrob)  
Podravka
nebo vývar
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku vcelku prošpikujem špekem, posypeme kořením a dáme na rozpálenou pánev s trochou oleje. Smažíme do červena, poté přidáme trochu vývaru nebo vody a dusíme pod pokličkou.

Omáčka: smetanu, barevný pepř, vývar nebo trochu podravky, provaříme a zahustíme solamylem. Maso podáváme nakrájené na kolečka s omáčkou. Příloha: americké brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Ševcovské dukátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web