Sergejovo zelí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • hlávkové zelí
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • olej
    • podravka Light
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme, osolíme a na trošce oleje osmahneme, pak přilijeme trošičku vody a pod pokličkou podusíme. Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a na trošce oleje orestujeme.
2
Až zelí změkne, přidáme takto upravené maso, trošku sladké papriky kvůli barvě a kdo chce, tak i Podravku. Sama ji nijak nemusím, ale v tomuto jídlu opravdu dodá šmrnc ;)
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.