Autor:

Sergejovo zelí

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Hlávkové zelí  
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Olej  
Podravka
Light
 
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Zelí nakrouháme, osolíme a na trošce oleje osmahneme, pak přilijeme trošičku vody a pod pokličkou podusíme. Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a na trošce oleje orestujeme.

Až zelí změkne, přidáme takto upravené maso, trošku sladké papriky kvůli barvě a kdo chce, tak i Podravku. Sama ji nijak nemusím, ale v tomuto jídlu opravdu dodá šmrnc ;)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Sergejovo zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web