Autor:

Sergejovo zelí

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Hlávkové zelí  
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Olej  
Podravka
Light
 
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Zelí nakrouháme, osolíme a na trošce oleje osmahneme, pak přilijeme trošičku vody a pod pokličkou podusíme. Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme a na trošce oleje orestujeme.

Až zelí změkne, přidáme takto upravené maso, trošku sladké papriky kvůli barvě a kdo chce, tak i Podravku. Sama ji nijak nemusím, ale v tomuto jídlu opravdu dodá šmrnc ;)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Sergejovo zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web