Autor:

Šenkýřovo vepřové

Střední
Ingredience
Vepřové maso 600 g
Rostlinný olej 80 g
Kečup - jemný 40 g
Zeleninové lečo 200 g
Cibule 200 g
Pivo
12%
4 dl
Worcestrová omáčka  
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

K měkkému masu přidáme kečup a lečo, orestujeme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, vše mírně podusíme, zaprášíme paprikou, zalijeme pivem, povaříme a dochutíme.

Podáváme s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Šenkýřovo vepřové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web