Sendviče

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks bageta
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      balení sardelky
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • 1
      hrst černé olivy
    • 4
      ks fazolové lusky
    • olivový olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bagety rozkrojíme a potřeme česnekem. Celou papriku dáme do trouby a pečeme asi 10 minut středně. Po 10 minutách vytáhneme papriku z trouby, rozkrojíme, odstraníme semínka a nakrájíme na jemno. Sardelky nakrájíme na hrubo, rajčata také nakrájíme. Všechno dobře promícháme a ještě přidáme lžičku citrónové šťávy, fazolové lusky, olivový olej, špetku pepře, špetku soli, vypeckované olivy dobře promícháme a vložíme do bagety.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    30. 3. 2006 07:43

    Mne by zase zajímalo, jak je to s těmi fazolovými lusky. V postupu se nepíše o jejich tepelné úpravě a za syrova jsou jedovaté!

  • luckymili
    luckymili |

    29. 3. 2006 21:39

    Nedovedu si zcela představit tu chuť a složení. Ráda zkouším všechno nové, proto bych se ráda zeptala, ta paprika před pečením se nepokape olejem? A potom vrchní kůra se neloupeme? A rajče se krájí celé, nebo se vyjme vnitřek?