Autor:

Semifredo

Snadné
Ingredience
Med 100 ml
Vejce 1 ks
Žloutek 4 ks
Šlehačka 300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Šlehačku ušleháme společně s celým vejcem, mezitím šleháme žloutky ve vodní lázni, dokud nevznikne jemná pěna. Tu přidáme do ušlehané šlehačky a ještě med. Do formy na biskupský chlebíček vyložíme potravinovou folií a vlijeme hmotu, kterou ještě překryjeme folií. Dáme zmrznout do mrazáku.

Před podáváním vyjmeme z formy, lehce polijeme medem a můžeme posypat opraženými piniovými oříšky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Semifredo

Komentáře

  1. Iva Bednarova   29.08.2006 | 13:52 | reagovat |

    ja bych rekla ze tim slehanim ve vodni lazni se ta vejce tepelne upravi

  2. Simča Sládková   28.08.2006 | 11:31 | reagovat |

    Takže jsou to vlasrtně samá syrová vejce? Není to nebezpečné? Jak je to se salmonelou????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web