Autor:

Semifredo

Snadné
Ingredience
Med 100 ml
Vejce 1 ks
Žloutek 4 ks
Šlehačka 300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Šlehačku ušleháme společně s celým vejcem, mezitím šleháme žloutky ve vodní lázni, dokud nevznikne jemná pěna. Tu přidáme do ušlehané šlehačky a ještě med. Do formy na biskupský chlebíček vyložíme potravinovou folií a vlijeme hmotu, kterou ještě překryjeme folií. Dáme zmrznout do mrazáku.

Před podáváním vyjmeme z formy, lehce polijeme medem a můžeme posypat opraženými piniovými oříšky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Semifredo

Komentáře

  1. Iva Bednarova   29.08.2006 | 13:52 | reagovat |

    ja bych rekla ze tim slehanim ve vodni lazni se ta vejce tepelne upravi

  2. Simča Sládková   28.08.2006 | 11:31 | reagovat |

    Takže jsou to vlasrtně samá syrová vejce? Není to nebezpečné? Jak je to se salmonelou????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web