Autor:

Semifredo

Snadné
Ingredience
Med 100 ml
Vejce 1 ks
Žloutek 4 ks
Šlehačka 300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Šlehačku ušleháme společně s celým vejcem, mezitím šleháme žloutky ve vodní lázni, dokud nevznikne jemná pěna. Tu přidáme do ušlehané šlehačky a ještě med. Do formy na biskupský chlebíček vyložíme potravinovou folií a vlijeme hmotu, kterou ještě překryjeme folií. Dáme zmrznout do mrazáku.

Před podáváním vyjmeme z formy, lehce polijeme medem a můžeme posypat opraženými piniovými oříšky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Semifredo

Komentáře

  1. Iva Bednarova   29.08.2006 | 13:52 | reagovat |

    ja bych rekla ze tim slehanim ve vodni lazni se ta vejce tepelne upravi

  2. Simča Sládková   28.08.2006 | 11:31 | reagovat |

    Takže jsou to vlasrtně samá syrová vejce? Není to nebezpečné? Jak je to se salmonelou????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web