Autor:

Semifredo

Snadné
Ingredience
Med 100 ml
Vejce 1 ks
Žloutek 4 ks
Šlehačka 300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Šlehačku ušleháme společně s celým vejcem, mezitím šleháme žloutky ve vodní lázni, dokud nevznikne jemná pěna. Tu přidáme do ušlehané šlehačky a ještě med. Do formy na biskupský chlebíček vyložíme potravinovou folií a vlijeme hmotu, kterou ještě překryjeme folií. Dáme zmrznout do mrazáku.

Před podáváním vyjmeme z formy, lehce polijeme medem a můžeme posypat opraženými piniovými oříšky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Semifredo

Komentáře

  1. Iva Bednarova   29.08.2006 | 13:52 | reagovat |

    ja bych rekla ze tim slehanim ve vodni lazni se ta vejce tepelne upravi

  2. Simča Sládková   28.08.2006 | 11:31 | reagovat |

    Takže jsou to vlasrtně samá syrová vejce? Není to nebezpečné? Jak je to se salmonelou????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web