Autor:

Selské raclette

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Vařené brambory
ve slupce
1 kg
Eidam sýr
nebo Otava
800 g
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika
na nudličky
 
Cibule  
Rajčata
na plátky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Čerstvě uvařené brambory scedíme a horké vysypeme na mísu, kterou umístíme uprostřed stolu. Každý host dostane talířek a ubrousek a odebírá si brambory a olupuje.
U kamen nebo u krbu zahříváme na pánvičce sýr a seškrabujeme ho na oloupané osolené vařené brambory. Podle chuti osolíme a opepříme.
Z misek rozmístěných po stole k nim odebíráme zeleninu. Zapíjíme bílým vínem nebo čajem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Selské raclette

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web