Selské kuře s kapustou

Hodnocení:

Moje:

-
8
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks kuřecí maso stehna
    • 4
      ks čabajská klobása
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks kapusta
    • 3
      dl bílé víno
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • cibule 1 bílá a 1 červená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře osmahneme na oleji na pánvi dozlatova a vložíme do pekáče. Na pánvi ve výpeku osmažíme nakrájené klobásy a přidáme je ke kuřeti. Ve stejném výpeku orestujeme pokrájené cibule, mrkev, pórek a kapustu. Směs opět přidáme ke kuřeti. Vše v pekáči zalijeme vínem, přisypeme bujón, česnek a dusíme doměkka.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo gnocchi.
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.