Autor:

Selské kuře s kapustou

Střední
Porce: 8
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
8 ks
Čabajská klobása 4 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Máslo 2 lžíce
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Kapusta 1 ks
Bílé víno 3 dl
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Masox  
Cibule
1 bílá a 1 červená
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Kuře osmahneme na oleji na pánvi dozlatova a vložíme do pekáče. Na pánvi ve výpeku osmažíme nakrájené klobásy a přidáme je ke kuřeti. Ve stejném výpeku orestujeme pokrájené cibule, mrkev, pórek a kapustu. Směs opět přidáme ke kuřeti. Vše v pekáči zalijeme vínem, přisypeme bujón, česnek a dusíme doměkka.

Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo gnocchi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Selské kuře s kapustou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web