Autor:

Selská polévka

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Mrkev 2 ks
Celer  
Máslo 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata 4 ks
Sýr 4 lžíce
Vývar
z kostky
2,4 l
Těstoviny
na zavaření
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a osmahneme. Osmahnutou zeleninu zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a vaříme, až zelenina změkne.

Chceme-li, aby polévka zůstala čirá, těstoviny uvaříme zvlášť a dáme je do polévky jen prohřát. Hotovou polévku posypeme na talířích strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Selská polévka

Komentáře

  1. David   19.04.2006 | 17:33 | reagovat |

    uz jsem jich v praci navaril 1200 porcí po 0,33ml

  2. Zdenka   06.04.2005 | 13:50 | reagovat |

    Zkusila jsem a je dobrá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web