Selská polévka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • celer
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      lžíce sýr
    • 2,4
      l vývar z kostky
    • 100
      g těstoviny na zavaření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a osmahneme. Osmahnutou zeleninu zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a vaříme, až zelenina změkne.
2
Chceme-li, aby polévka zůstala čirá, těstoviny uvaříme zvlášť a dáme je do polévky jen prohřát. Hotovou polévku posypeme na talířích strouhaným sýrem.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • David
    David |

    19. 4. 2006 17:33

    uz jsem jich v praci navaril 1200 porcí po 0,33ml

  • Zdenka
    Zdenka |

    6. 4. 2005 13:50

    Zkusila jsem a je dobrá.