Selská pivní polévka

Střední
Ingredience
Uzený bůček 100 g
Pivo 4 dl
Mrkev 100 g
Celer 100 g
Bílé zelí 100 g
Pórek 1 ks
Žampiony 100 g
Eidam sýr 50 g
Máslo  
Rohlík 2 ks
Pepř mletý  
Petržel  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme. Pak přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a žampiony, zase osmažíme, osolíme, opepříme a zalijeme menším množstvím vody, uvaříme téměř doměkka. Nakonec přilijeme pivo a povaříme. Do jednotlivých porcí polévky přidáme najemno nakrájenou petrželku a krutony.

Krutony: rohlíky nakrájíme na kolečka, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme máslem a prudce zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Selská pivní polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web