Selská pivní polévka

Střední
Ingredience
Uzený bůček 100 g
Pivo 4 dl
Mrkev 100 g
Celer 100 g
Bílé zelí 100 g
Pórek 1 ks
Žampiony 100 g
Eidam sýr 50 g
Máslo  
Rohlík 2 ks
Pepř mletý  
Petržel  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme. Pak přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a žampiony, zase osmažíme, osolíme, opepříme a zalijeme menším množstvím vody, uvaříme téměř doměkka. Nakonec přilijeme pivo a povaříme. Do jednotlivých porcí polévky přidáme najemno nakrájenou petrželku a krutony.

Krutony: rohlíky nakrájíme na kolečka, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme máslem a prudce zapečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Selská pivní polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web