Autor:

Sekané houbové řízky

Střední
Ingredience
Čerstvé houby 500 g
Cibule  
Máslo 30 g
Sůl  
Pepř mletý  
Žemle  
Mléko 50 ml
Vejce 2 ks
Krupice 50 g
Petrželka
rozsekaná
 
Tuk
na smažení
30 g
Na obalení
Hladká mouka 2 lžíce
Vejce  
Strouhanka 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Očištěné, omyté a na plátky nakrájené houby dusíme cca 10 min. na másle s jemně nasekanou cibulí, přidáme v mléce namočenou, vymačkanou žemli, vejce, sůl, pepř, petrželku a zahustime krupicí.

Po vychladnutí tvoříme ploché, malé řízky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z červeného zelí se švestkami Zelí, celer, sýr a mák - lahodné podzimní suroviny pro váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Sekané houbové řízky

Komentáře

  1. Anonym   17.11.2007 | 11:42 | reagovat |

    Velmi aktuální recept, když mrznen a padá sníh.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web