Autor:

Sekaná na pivu

Střední
Ingredience
Sekaná 2 plátek
Paprikový salám
Či herkules
50 g
Romadůr
1-2 či podobné zrající sýry
2 ks
Cibule 1,5 ks
Pepř mletý  
Paprika  
Pivo  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Uzeniny

Sekanou potřeme hořčicí a opepříme a opaprikujeme. Vložíme ji do pánve zároveň s cibulí nakrájenou na kroužky, opečeme z obou stran, přidáme pokrájený salám, chvíli opékáme, přidáme sýr nakrájený na plátky, opepříme a zalejeme pivem. Chvíli dusíme, dokud se chutě nespojí.

Je to vynikající chuťovka k pivu, přestože při vaření poněkud páchne po kvasnicích. Kdo má rád ostrá jídla, může přidat i trochu chilli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Sekaná na pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web