Autor:

Seatonův hrnec

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Kapustové listy
Či špenátové
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do ohně dáme rozpálit větší kámen. Vykopeme jámu cca 1 metr hlubokou. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Do jámy vložíme rozpálený kámen, kotlety zabalíme do listů (lze použít i např. listy devětsilu či lopuchu, ale špenát či kapusta masu dodají chuť a lze je i částečně sníst). Jámu s masem zalijeme vodou, zasypeme vykopanou hlínou a necháme minimálně 1-2 hodiny dusit. Pak hlínu vyhrabeme a maso vyjmeme.

Vhodné pro trampy či chalupáře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Seatonův hrnec

Komentáře

  1. Filip   18.08.2011 | 10:23 | reagovat |

    Dá se to udělat i s listy kopřivy.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web