Autor:

Seatonův hrnec

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Kapustové listy
Či špenátové
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do ohně dáme rozpálit větší kámen. Vykopeme jámu cca 1 metr hlubokou. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Do jámy vložíme rozpálený kámen, kotlety zabalíme do listů (lze použít i např. listy devětsilu či lopuchu, ale špenát či kapusta masu dodají chuť a lze je i částečně sníst). Jámu s masem zalijeme vodou, zasypeme vykopanou hlínou a necháme minimálně 1-2 hodiny dusit. Pak hlínu vyhrabeme a maso vyjmeme.

Vhodné pro trampy či chalupáře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Seatonův hrnec

Komentáře

  1. Filip   18.08.2011 | 10:23 | reagovat |

    Dá se to udělat i s listy kopřivy.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web