Autor:

Seatonův hrnec

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Kapustové listy
Či špenátové
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do ohně dáme rozpálit větší kámen. Vykopeme jámu cca 1 metr hlubokou. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Do jámy vložíme rozpálený kámen, kotlety zabalíme do listů (lze použít i např. listy devětsilu či lopuchu, ale špenát či kapusta masu dodají chuť a lze je i částečně sníst). Jámu s masem zalijeme vodou, zasypeme vykopanou hlínou a necháme minimálně 1-2 hodiny dusit. Pak hlínu vyhrabeme a maso vyjmeme.

Vhodné pro trampy či chalupáře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Seatonův hrnec

Komentáře

  1. Filip   18.08.2011 | 10:23 | reagovat |

    Dá se to udělat i s listy kopřivy.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web