Autor:

Schovaná vejce

Střední
Ingredience
Mleté maso 500 g
Rohlík 1 ks
Sůl 2 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Červená paprika 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Česnek 2 stroužek
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Strouhanka
na zahuštění
 
Vejce
natvrdo
4 ks
Anglická slanina 4 plátek
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Z mletého masa, vejce, koření, česneku, hořčice, strouhanky a rohlíku zpracujeme směs - dáme stranou odležet. Uvařená vejce lehce nakrojíme a vpěchujeme do něj strouhaný sýr, uzavřeme a obalíme ve slanině a ve směsi mletého masa, utvoříme stejnoměrné koule, které smažíme z lehka na oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Schovaná vejce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web