Autor:

Šátečky se špenátem a slepičím masem

Střední
Ingredience
Listové těsto 500 g
Vejce
na potření
1 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Kmín
na posyp
 
Sezamová semínka
na posyp
 
Cibule 1 ks
Slepice
vařená
150 g
Špenátový protlak 200 g
Škrobová moučka 1 lžíce
Česnek  
Chilli  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Na oleji osmažíme jemně krájenou cibuli, přidáme krájené vařené maso, rozmražený špenát, okořeníme česnekem a chilli kořením dle chuti, povaříme a zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v trošce vody. Povaříme 2 minuty a dáme vychladit.

Těsto rozválíme na obdélník asi 3-4 mm silný, rozdělíme rádýlkem na 15 ks, okraje potřeme vajíčkem a naplníme studenou směsí. Přehneme v polovině, uzavřeme okraje a klademe na suchý plech. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kořením a pečeme v rozpálené troubě do zlatova. Podáváme teplé a je to vážně pochoutka!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí pizza na plech krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Šátečky se špenátem a slepičím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web