Autor:

Sarmale se zelím

Střední
Šišky
Mleté maso - míchané 1/2 kg
Rýže
uvařené
1 hrst
Čubrica  
Sůl  
Ingredience
Kysané zelí
nebo sáček
1 sklenice
Cibule
velká
1 ks
Kečup - jemný 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso, uvařenou rýži, čubricu a sůl důkladně promícháme. Z hotové směsi tvoříme šišky.

Na dno pekáčku rozprostřeme zhruba polovinu zelí, na ni poklademe masové šišky a pak navrstvíme zbylé zelí. Povrch posypeme rozkrájenou cibulí a zalijeme kečupem. Pečeme v troubě přibližně hodinu.

Sarmale podáváme s chlebem nebo s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Sarmale se zelím

Komentáře

  1. Mihaela Bobescu   02.02.2012 | 16:03 | reagovat | závadný

    Je mi líto, ale tohleto není sarmale.
    Sarmale je rumunské národní jídlo a tohleto je nepodarená česká imitace.

  2. Marie Slavíčková   09.08.2008 | 18:04 | reagovat | závadný

    Sarmale jsem již vyzkoušela a moc nám chutnalo.Z Bulharska jsem si přivezla čubricu,ale asi jsem to trošku přehnala s množstvím.Kolik jí prosím dáváte?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web