Salpicon

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso přední na guláš
    • 1
      ks grapefruitová šťáva z 1/2 ks
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      lžíce máta nasekaná
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Studené maso rozkrájíme na malinké kousky a dáme do misky. Přidáme jemně nasekanou cibuli, mátu a drobně nakrájenou feferonku. Vše zalijeme grapefruitovou šťávou, osolíme a dobře promícháme. Necháme vychladit a podáváme.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.