Autor:

Salátový prívarok II.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Salát 1 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Mléko  
Sůl  
Cukr  
Ocet  
Salátový prívarok II.

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Salátové listy umyjeme a ve slané vodě povaříme 2-3 minut. Potom scedíme a necháme odkapat. Odkapané listy nakrájíme. Z oleje, mouky a mléka připravíme bešamel, osolíme, vmícháme nakrájený salát, osolíme a ochutíme cukrem a octem.

Podáváme s brambory a volským okem, opečenou klobáskou, příp. kouskem masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.25 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Salátový prívarok II.

Komentáře

  1. Vlasta Smékalová   30.06.2009 | 17:48 | reagovat | závadný

    Takové recepty miluju - moooc dobré, Terezko, díky... pořád říkám, že v jednoduchosti je síla

  2. Vera D.   18.12.2007 | 23:11 | reagovat | závadný

    Lidičky, vy nevíte co je dobré.Salátový prívarok vařím hlavně v létě je osvěžující, lepší jako rohlík se salámem, beru si ho v zavařovací sklínce např.když jdem s dětmi na houby, nemusí se ohřívat, je dobrý i tak s chlebem bez ničeho, akorát na konec přidávám trochu kopru! A jestli si anonym myslí, že jsem z "lontu", není pravda - bydlím v Brně a takové recepty po prababičce jsem zdědila mraky a hlavně - děti se těší na malý oběd v přírodě!Moje maminka to praktikovala s námi taky!

  3. Anonym   25.07.2007 | 21:17 | reagovat | závadný

    Ak vás moja nedoskonavá slovenčina pohoršuje, píšte nabudúce česky aj vy, ste totiž na českom servri.

  4. Plcha Blcha   25.07.2007 | 14:01 | reagovat | závadný

    Na tomto receptu je nejvýživnější jeho autorka.

  5. Tereza J.   22.07.2007 | 15:36 | reagovat | závadný

    Milý anonym, ešte jedna poznámka. Ak ste tým "príškvarkom" mysleli prívarok, tak potom ste sa nemuseli namáhať so slovenčinou a kľudne ste to mohli napísať česky. Každý Slovák totiž vie, čo to prívarok je. Ten to nepotrebuje vysvetľovať:)))

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web