Salátový prívarok

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l mléko
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule
    • 30
      g hladká mouka
    • 40
      g tuk
    • kopr
    • ocet
    • cukr
    • sůl
    • 4
      ks salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umyté hlávky salátu rozebereme a nakrájíme na nudličky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme nakrájený salát a opražíme. Zaprášíme moukou, opražíme a zalijeme mlékem. Povaříme, přidáme nadrobno nasekaný kopr, ocet, cukr, sůl a nakonec lžíci másla.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    28. 9. 2005 14:36

    Omylem.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    28. 9. 2005 07:03

    Chcela by som sa spýtať, prečo je to zaradené k šalátom. Prívarky nie sú šaláty. K prívarku môžete podávať zemiaky, kúsok mäsa, klobásky alebo volské oko. Patrí to medzi jedlá. Prívarky sú rôzne, okrem tohto šalátového to môže byť tekvicový, kapustový, kelový, fazuľkový, fazuľový atď.