Salát z květáku a okurky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák Malý vařený
    • 1
      ks okurka salátová Menší
    • 2
      ks paprika
    • 1
      špetka cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vychladlý květák rozebereme na malé růžičky, čerstvou okurku nakrájíme na kostičky. Promícháme se zálivkou s oleje, cukru, soli, pepře nebo pálivé papriky, sojové omáčky a octa. Necháme asi 1 hodinu rozležet v chladu a podáváme.
2
Místo okurky můžeme použít 1 zelenou a 1 červenou čerstvou papriku nakrájenou na kostičky.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    12. 4. 2006 03:57

    Vynikajici a rychle. Vynechala jsem sul a misto ni pridala o lzicku vic sojove omacky. Doporucuji.