Salát z jablek a celeru

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g jablka chuťově výrazná
    • 250
      g celer uvařený
    • sůl
    • citron
    • 100
      g majonéza nebo majolka
    • 0,5
      dl šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kostky a zakapeme citronovou šťávou.
2
Celer uvařený ve vodě s přidáním soli a octa necháme vychladnout. Pak ho krájíme stejně jako jablka.
3
Promícháme s majonézou nebo majolkou, kterou jsme zlehčili šlehačkou. Místo šlehačky můžeme použít jogurt.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.