Salát z hráškových lusků

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g hráškové lusky
    • 150
      g kadeřávek
    • 100
      g rajčata
    • 2
      lžíce bílý vinný ocet
    • 3
      lžíce slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hráškové lusky očistíme a opereme, krátce je oblanšírujeme ve vařící vodě. Kadeřavý salát očistíme, opereme, necháme okapat a roztrháme na kousky. Rajčata omyjeme, očistíme a přepůlíme. Ocet, sůl, pepř a cukr smícháme dohromady a všleháme 3 lžíce slunečnicového oleje. Zeleninu promícháme s marinádou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.