Salát z čínského zelí bez zálivky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • čínské zelí
    • mrkev
    • bílá ředkev
    • kukuřice
    • kedlubna
    • nakládaná kukuřice
    • červená řepa sterilovaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
I. varianta: čínské zelí nakrájíme na nudličky a dáme do mísy, dále přidáme mrkev, ředkev, kedluben nastrouhané na hrubém struhadle (nemusí být všechny, stačí i samotná mrkev, pokud nemáme nic jiného doma) a promícháme. Takto připravené zelí nám v uzavřené nádobě vydrží v lednici 2-3 dny.
2
Můžeme podávat takto samotné, nebo před podáváním přimícháme do odebraného množství kukuřici.
3
II. varianta: čínské zelí nakrájíme na nudličky a přidáme sterilovanou červenou řepu.

Komentáře k receptu

  • tvoje známá
    tvoje známá |

    26. 10. 2011 19:53

    Tys nepochopila asi víc věcí.

  • Jitka Malihová
    Jitka Malihová |

    9. 3. 2007 07:41

    Omlouvám se, ale dotaz na sterilovanou kukuřici jsem nepochopila. Dávám jí asi jednu polévkovou lžici na jednu porci a salát se s ní dochutí, takže není potřeba žádná sůl.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    8. 3. 2007 18:21

    Proč používáme kukuřici a na přilepšenou ještě sterilovanou kukuřici? Ničím se nedochucuje, ani solí?