Salát z červeného zelí s pomerančem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g červené zelí
    • sůl
    • kmín
    • ocet
    • 2
      ks pomeranč
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • pepř mletý
    • cukr
    • 1
      lžička strouhaný křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme na jemné nudličky a pokapeme octem. Pak zelí v menším množství vařící vody se solí, octem a kmínem a uvaříme do poloměkka. Scedíme, dáme do misky, přidáme oloupaný, na kostky pokrájený pomeranč, podle chuti přidáme cukr, sůl, ocet a olej. Přidáme nastrouhaný křen a dobře promícháme.

Komentáře k receptu

  • hallerova gertruda
    hallerova gertruda |

    27. 1. 2007 11:46

    pozdrav ze spanelska,vzdy kdyz nevim tak se podivam sem a ten salat je vyborny.sice jsem nemela kren,ale chutna skvele