Salát z červené řepy III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: airan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks červená řepa středně velká - předvařená
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks jablka
    • ocet dle chuti
    • cukr dle chuti
    • 1
      špetka sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předvařené řepy nastrouháme na hrubo, cibule nakrájíme na jemno, oloupaná jablka na kostičky. Uděláme zálivku z oleje, octa, soli a cukru a vše důkladně zamícháme.
2
Červená řepa je dobrá na trávení, tlak a sklerózu, nepodceňujte ji.

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    5. 10. 2005 16:01

    Ak máte zavarenú cviklu, môžete si urobiť aj tento šalát : oceďte ju, pridajte ocedený hrášok, nasekanú cibuľu, dochuťte podľa poteby soľou a korením, zmiešajte s kyslou smotanou. A mlsajte s rožkom alebo bez.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    19. 9. 2005 16:01

    Díky, díky za odpovědi. Je to dobrý nápad - mám ještě několk sklenic zavařené řepy, nikdo to u nás, kromě mě, nechce - udělám salát, budou koukat!!

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    19. 9. 2005 15:57

    Ted se do toho vlozila i moje dcera - pry je lepsi repu nakrajet na kosticky, salat vypada udajne lepsi vzhledove:-))

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    19. 9. 2005 15:37

    Pani Jano, delam to jen jako salat, nikdy jsem to nezkousela zavarovat...ale v zime to delam ze zavarene repy, akorat pridavam jablka,cibule a trocha oleje.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    19. 9. 2005 13:20

    Airan, mohl by se tento salát taky zavařovat? Nebo je to pouze na rychle snězení ?