Salát z červené řepy II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g červená řepa
    • 1
      kelímek jogurt
    • 3
      lžíce hořčice kremžská 2-3
    • 2
      lžíce červený vinný ocet může být šťáva z 1/2 citronu
    • 1
      balení majonéza nebo tatarka - malá
    • 3
      lžíce strouhaný křen
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jourt smícháme s hořcicí, octem, majolkou nebo tatarkou, křenem, solí a pepřem. Uvařenou řepu nakrájíme na malé kostičky a smícháme s jogurtovou směsí. Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře k receptu

  • RK
    RK |

    21. 2. 2007 15:23

    Výborné, ale majolky jsem dala asi jen 2 lžíce, pro chuť to bohatě stačilo a salát přitom zůstal lehký. Moc dobrá večeře.

  • Božena Juraňová
    Božena Juraňová |

    24. 1. 2007 13:59

    tento recept nam chutnal moc, vyjímal se tam velice dobře křen ale i ostatní přísady