Salát z bílých fazolek s ředkvičkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ivik

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g fazole sterilované
    • 200
      g šunka
    • 200
      g ředkvička
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      špetka pažitka
    • 1
      špetka podravka
    • 1
      šálek pepř mletý
    • 1
      lžíce tatarská omáčka nebo zakysaná smetana
    • cukr popřípadě
    • ocet popřípadě

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme s tatarskou omáčkou (smetanou). Kdo má raději výraznější chuť, dochutí octem a cukrem.

Komentáře k receptu

  • Ivana Křížanová
    Ivana Křížanová |

    14. 5. 2007 09:32

    Jsem ráda, že chutnal. Opravdu je nejlepší jej nechat déle odležet.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 5. 2007 05:31

    Olivový olej a citronová šťáva místo tatarky.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    13. 5. 2007 15:53

    Paní Ivo, můžu říci jen mňam, mňam. Hledala jsem nějaký recept s ředkvičkami, tento mě zaujal. Sice jsem hned po udělání byla trochu v rozpacích, ale po odležení byl opravdu vynikající! Dala jsem tatarku, cukr ani ocet už ne. Díky za recept.Ivana