Autor:

Salát s třešněmi a melounem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Třešně 250 g
Polníček 100 g
Salát Frisée
malý
1 ks
Cukrový meloun
malý
1 ks
Ořechový olej 4 lžíce
Chleba
vícezrnný
4 plátek
Šalvěj
několik lístků
 
Jablečný ocet 3 lžíce
Jablečná šťáva 2 lžíce
Dijonská hořčice 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Salát s třešněmi a melounem

Postup přípravy:

Opláchnuté vypeckované třešně, omytý a osušený polníček a salát, natrhaný na kousky, a na skrojky nakrájený meloun bez peciček dejte do mísy. Chléb nakrájejte na kostičky, šalvěj nasekejte nadrobno. Polovinu oleje rozehřejte v pánvi a osmažte na něm kostky chleba a šalvěj. Promíchejte spolu jablečný ocet a šťávu, hořčici a zbylý olej. Osolte, opepřete, dobře prošlehejte, vzniklou zálivkou přelijte salát a podávejte s opečenými chlebovými krutony.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Salát s třešněmi a melounem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web